Stop de tijd en laat u meevoeren door een wervelwind van zachtheid en sensualiteit.
La Belle Otero openbaart zijn deuren voor u, het is een vredevolle plek waar harmonie en elegantie samen gaan, en die deuren opent waar het plezier en overdaad u te wachten staan.

Onze masseuses worden zogvuldig geselecteerd om zelfs de meest veeleisende klanten tegemoet te komen. Zij bieden u een kwaliteitsvolle service en begeleiden u niet alleen naar een totale opwinding maar waken ook over uw welzijn.
De rol van La Belle Otero is om een luxueuze ruimte ter uwer beschikking te stellen die voldoet aan de strengste eisen van netheid en hygiëne. Bij elk van uw bezoeken zal u warm onthaald worden door onze professionele staf.

Geef je lichaam een pauze, bevrijd jezelf van stress en vind de rust die je nodig hebt.

“Eros” Verbonden aan de cultus van de bedwelming van liefde en vreugde, verwijst het naar alles wat ons aan fysieke liefde doet denken en een intentie van vrijheid geeft in ondeugende spelletjes.

Twee dames voor jou alleen ! De vierhandenmassage, een waar genot voor uw ogen, is een echte lust voor het oog en zal u zeker naar de zevende hemel doen klimmen, voor een 4-hands Tantrische massage.

Een paar massage is een tijd van delen en liefde voor elkaar. Wanneer u als koppel een massage beoefent, biedt u uw koppel een moment van intens en oprecht delen.

Bij LaBelleOtero erotisch tantrisch massagesalon ligt uw comfort en uw plezier ons nauw aan het hart.
U kunt er niet aan ontsnappen, kom ons vandaag nog bezoeken!

Onze Masseuses